Mobirise Web Page Maker

BUSINESS DEVELOPMENT

nieuwe perspectieven, naar een hoger niveau, samen

U VERDIENT HET OOK OM UW ZAAK EXPONENTIEEL
TE GROEIEN

en uw winst te vermenigvuldigen

Wil u uw winst vermenigvuldigen? Wij geloven dat u dat kan!
Werk samen met ons. Nu.
Om uw onderneming te versterken en uw opbrengst exponentieel te laten groeien.

Unieke garantie: wij kosten geen geld.
Wij brengen u veel geld op.

Wij zorgen ervoor dat u (veel) meer omzet en winst realiseert,
en enkel dan beloont u ons met een eerlijk deel.
U hebt niets te verliezen en samen bereiken we zo veel meer.

OVER ONS

over ons

mensen die mensen helpen met commerce

'businessdevelopment.be' Is een organisatie van geassocieerde onafhankelijke business development professionals.
Ze hebben allemaal internationaal gewerkt, vooral in Europa en Azië.
Enkele dingen die onze mensen gemeen hebben: jarenlange ervaring en een actieve interesse in innovaties en nieuwe technologie.
Elk lid heeft een passie om onze waarden, missie en onze visie te realiseren. 
 

partner in business

om u en uw organisatie te versterken

Wij zijn partner in het bedrijfsleven van onze klanten. Dit zijn twee grote types bedrijven.
Wij werken samen met (start-up) bedrijven die een innovatieve oplossing hebben voor b2b2c commerce.
Ons andere type klanten zijn b2b2c commerce bedrijven. Zij kiezen ons voor de oplossingen, het onderwijs en de consultancy die wij aanbieden, zodat ze hun bedrijf kunnen versterken en groeien.

waardes

waarde voor u

Integriteit.
Ethisch, moreel en menselijk respectvol in alle interacties met mensen en zaken.
Passie, gedrevenheid, levenslust.
Goede, open communicatie.
Klanten focus door de ketting.
Commerce.

visie

maximalizeer uw groei

De ontwikkelingspartner zijn van de meest innovatieve oplossingsaanbieders voor b2b2c-gedreven organisaties en commerce die klantgericht zijn om de groei te maximaliseren. 

missie

maak het waar

Het ontwikkelen en groeien van de bedrijven waarmee we samenwerken met hands-on samenwerking, onderwijs en oplossingen.

motto

nieuwe perspectieven, naar een hoger niveau, samen

samen bereiken we zo veel meer.


REFERENTIES

resultaten volgen na actie.

ASSOCIATED EXECS

executing businessdevelopment

Verscheidene zelfstandige associees werken dag in, dag uit om bedrijven zoals dat van jouw te versterken en te helpen groeien. 

Zij analyseren zaken, transformeren bedrijven, introduceren oplossingen en vormen de mensen die bedrijven bouwen, via businessdevelopment.be. Ze kunnen doen waar ze van houden terwijl ze worden ondersteund door onze organisatie en hulpprogramma's. Zij kunnen het leuk vinden om te doen waarin ze het beste zijn, terwijl we hen ondersteunen met marketing, verkoop, opleiding en uitstekende, innovatieve oplossingen die zij aan hun klanten kunnen brengen.

SENIOR ASSOCIATES

Picture of Luc Schmid

Luc Schmid

senior associate

Luc heeft meer dan dertig jaar de functie van general manager in meerdere bedrijven uitgevoerd. Reeds vroeg in z'n carrière, toen hij testpiloot-ingenieur was voor Honda UK (in de jaren zeventig), heeft hij reeds overvloedig de nood aan 'snelheid en accelleratie' evenals het vitale belang van kwaliteitsgedreven testen ervaren.
Karateristieken die hem nog steeds vooruitstuwen bij elk project, om zo de beste restultaten te bereiken op het vlak van optimalisatie en maximalisatie. 

Picture Tom Commeine

Tom Commeine

senior associate

Tom is gepassioneerd door 'commerce', het versterken en groeien van uw bedrijf. Hij leeft echt de filosofie van zijn mentor Zig Ziglar: 'U kunt alles in het leven hebben dat u wilt, als u gewoon helpt andere mensen te krijgen wat ze willen'. Hij is definitief een enabeler, waardoor dingen gebeuren. Hij voert gedisciplineerd en met kracht. Daarnaast is Tom een denker en een opvoeder. Hij houdt ervan om mensen naar een hoger niveau op te halen naar de volgende horizon met één motto: Let's make it fabulous!

Picture of Walter Van Hoolst-Matthyssen

Walter Van Hoolst-Matthyssen

senior associate

Een toegewijde, proactieve en resultaatgerichte senior manager met een zeer succesvolle achtergrond in operationeel en logistiek management, de definitie en implementatie van nieuwe processen, producten, tools en nieuwe business development. Committed tot het bereiken en overschrijden van veeleisende doelen, bedrijfsdoelstellingen, strakke deadlines en deliverables. Een motiverende en inspirerende leider die succesvol is en die in een zeer drukke en uitdagende werkomgeving floreert.

NAVIGATIE

Doel | Visie | strategie

OPTIMALISATIE

Tactieken | Processen | middelen

MAXIMIMALISATIE

Klanten | Mensen - personeel | figuren

NAVIGATIE

doel

Hoe komen sommige bedrijven meer innovatie, meer winstgevend, meer gewaardeerd dan anderen? Omdat ze kunnen inspireren.
Ze hebben hun 'waarom' duidelijk gedefinieerd
Wat is uw doel? Wat is jouw oorzaak? Wat is je geloof?
Waarom bestaat uw organisatie? Welke waarden rijd je, verwen je, heb je zin in het hart?
Mensen kopen niet meer de 'wat', ze kopen de 'waarom'. Mensen die de 'Waarom' kopen, verbinden op het diepste niveau en hebben meer kans om trouw te blijven.

   visie    

De visie van uw bedrijf is hoe dit bedrijf zichzelf ziet.
Uw visie laat zien hoe u en uw team van mensen het bedrijf zien.
Uw visie is zeer belangrijk voor uzelf en voor uw mensen.
Je visie laat je toekomst zien.
De missie verduidelijkt hoe een bedrijf zijn visie zal realiseren.
Dus je hebt een visieverklaring nodig die voortkomt uit je geloof en waarden.

strategie

Hoe kan je een doel bereiken dat je niet eens hebt?
Als bedrijf heb je niet alleen een 'doel' nodig. U heeft een programma van doeleinden nodig. En ongeacht hoe SLIM je doelen zijn, moeten ze afgestemd zijn op je doel en je visie.
De formule om uw doelen te bereiken is uw strategie. Wij bij businessdevelopment.be kunnen u helpen om te brainstormen, te verduidelijken, te ontwerpen en alles in orde te zetten om te kunnen uitvoeren. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in een geweldige ervaring om deze fundamenten voor uw bedrijf uit te leggen.

WHY?

OPTIMALISATIE

tactiek

De snelste manier om uw bedrijfsresultaten te transformeren is om uw strategie te veranderen. Het is belangrijk om een bedrijf te ontwerpen zoals het het maximale resultaat oplevert bij het creëren van waarde. Strategie is de as van uw bedrijf. Strategie is de uitleg van de volledige operationele manier waarop uw bedrijf werkt, waarom en hoe elk element integreert, vooruit beweegt en zich ontwikkelt in de richting van de resultaten die u wilt bereiken. Tactiek zijn de mechanismen, de methoden, de technieken, de praktische stappen die u gebruikt om uw strategie te realiseren. Tactiek is belangrijk en kan een verschil maken in snelheid en hefboom om uw doelen te bereiken.

processen

Alle systemen leven als een organisme en ze hebben de neiging om te ademen. Alle systemen veranderen. Verandering is vaker dan niet weerstaan. Toch gaat verandering voortdurend. Zoals altijd is er een keuze: reageren op veranderingen, reageren op veranderingen of zelfs verandering veroorzaken? Doelstellingen verplaatsen altijd. De schutter anticipeert. De dabbler brandt laat. Doorlopende procesverbetering houdt u in de gaten van uw doelen, zelfs als ze bewegen. Procesverbetering kan een rendement opleveren van 2% tot 2000%. Ervaring heeft aangetoond dat een heleboel 75% van de stappen die een proces vormen, niet vanuit het perspectief van de klant worden toegevoegde waarde. Als zodanig moeten deze alleen toegevoegde stappen worden geëlimineerd.

middelen

Uw middelen betekenen dat uw middelen een andere ongelooflijke hefboomkracht zijn voor uw bedrijf.
Uw menselijk kapitaal, uw intellectueel kapitaal, uw financieel kapitaal, uw relationele kapitaal.
Het is belangrijk om uw ROI (Return On Investment), uw ROA (Return On Activity) en uw ROO (Return On Opportunity) te analyseren, meten en verbeteren.
Als u dit niet kunt visualiseren, hoe kunt u het verbeteren?

Business Process Redesign

MAXIMALISATIE

klanten

Het maximaliseren van uw klantwaarde is een van de belangrijkste drivers voor zakelijk succes. Maximaliseren van de waarde die uw bedrijf op één manier voor de klant biedt en de waarde van uw klanten voor uw bedrijf in de andere zin maximaliseert.
Dit betekent het maximaliseren van het aantal klanten, het maximaliseren van de frequentie van de aankoop van uw klanten en het maximaliseren van de hoeveelheid aankoop. Het is daarom belangrijk om uw klanten te leren kennen, zich te concentreren op uw klanten en om deze gegevens te analyseren en te meten en te maken en de resultaten ervan te zien. Wij bieden u hulpmiddelen om dit te doen.

mensen - personeel

Jouw mensen zijn jouw bedrijf. Zij zijn degene die de systemen in werking stellen. Zij zijn degene die de tactiek strategisch uitvoeren om de doelen te bereiken. De beste manier om uw bedrijf te maximaliseren is door uw mensen te groeien.
Dit kan gedaan worden met opleiding, training, coaching en ervaringen. Daarom hebben we de Business Development Academy en de Business Development Events opgericht. Daarnaast kunnen wij u een aantal zeer interessante softwareprogramma's voor personeelsplanning en werkcommunicatie, werktijdregistratie en natuurlijk alle andere administratieve taken aanbieden die u met personeel behandelt.

cijfers

Heeft u uw cijfers goed in de gaten? Kunt u real time zien hoe uw bedrijf presteert? Het maximaliseren van uw cijfers begint met het weten. Het maximaliseren van uw cijfers gebeurt op verschillende manieren. Uw strategie, uw tactiek, uw systemen en processen, uw mensen hebben allemaal een impact op hoe goed uw bedrijf presteert, hoe groot de klantwaarde is, hoeveel klanten kopen steeds meer. Het maximaliseren van uw cijfers wordt ook gedaan door onderzoek en ontwikkeling, door innovatie, door marketing en door middel van slimme inzet van middelen. Laten we samenwerken om de cijfers van uw bedrijf te maximaliseren. Contacteer ons nu.

Nooit, nooit, nooit vergeten: het gaat allemaal om talent!
BLOG

LEES ONZE BLOG

Hoogwaardige inhoud die gratis aan u wordt aangeboden

CONTACTEER ONS

Of bezoek ons hoofdkantoor

Tel: +32 (0) 497 573 670 
Gwijde van Dampierrestraat 5, BE-8820 Torhout, Belgium, Europe

steeds welkom!

LAAT EEN BERICHT

Of bezoek ons kantoor in Antwerpen

Tel: +32 475 276527 
Moederhoefstraat 197c, BE-2547 Lint, Belgium, Europe