Mobirise Web Page Builder

business development execution

your full service business development organisation

communicatie

verkoop

management

COMMUNICATIE

UW VERHAAL

In overeenstemming met uw eigen inspanningen, versterken we uw eigen communicatie. We communiceren over uw verhaal, uw unieke aanbod, uw mensen, uw oplossingen, uw producten.

PUBLIC RELATIONS

Communicatie is belangrijk om alle stakehoulders erbij te betrekken. Public Relations inzetten om het idee vuur te laten vatten bij de massa om uw oplossing te gebruiken. Mond aan mond reclame stimuleren via hun netwerken zodat ze nieuwe klanten meebrengen. Om de commerce te versterken. 

ONMIDDELLIJKE RESPONS CAMPAGNES

Om koude bellen evenals geldverspillende dure instutitionele marketing campagnes te vermijden, verkiezen we de efficiëntie van narrowcasting. Dit door directe responscampagnes via alle kanalen te gebruiken en hun Return On Investment te meten om ze zo te optimaliseren.

POTENTIELE KLANTEN BEREIKEN

Communicatie is vitaal. Communicatie zorgt ervoor dat ons netwerk resoneert en leads geneert. Communicatie met leads leidt tot prospecten. Het is van vitaal belang voor de verkoop.

VERKOOP

PROSPECTIE

Stel je voor om direct een sterke verkoopsorganisatie op te starten, die het harde werk voor u en met u doet. Het jagen op nieuwe klanten en het bewerken van bestaande klanten. 
Een verkoopsorganisatie die actief werkt aan leadgeneratie, prospectie, eerste verkoopsgesprekken om de behoeften, verwachtingen en wensen te analyseren.

DEMO

Een krachtige verkoopsorganisatie met ervaren, professionele verkopers, die uw oplossing presenteren, een pakkende demonstratie geven van de oplossing voor de klant, op een zodanige wwijze dat die klant de voordelen uit eerste hand ervaart.

VERKOPEN

Verkopers die aanbiedingen opstellen en presenteren aan de klanten in verkoopsonderhandelingen; die orders schrijven en het project uitvoeren van aanvang tot en met het opstarten van de klanten met het gebruik van de oplossingen.

BEWERKEN VAN BESTAANDE KLANTEN

Klanten vormen, opleiden, trainen en hen motiveren om de oplossingen te gebruiken. Hen ontwikkelen tot zelfgemotiveerde, toegewijde klanten en zelfs ambassadeurs voor uw merk en oplossing. Het is een echte verkoopmachine. Interesse? Neem vandaag nog contact op.

MANAGEMENT

VERSTERKING

Groei en succes brengen hun uitdagingen voor elk bedrijf. Wij bieden u als ondernemer "Leadership 'empowerment".
We hebben een 'Leadership empowerment 'programma in de plaats dat een groot verschil kan maken.

HANDS-ON SAMEN

Het is meer dan mentoring, coaching, opleiding en training.
Het is hands-on management in verschillende bedrijfsgebieden, op het juiste moment, uitgevoerd door professionele deskundigen samen met u.

VERANDERING

Versterking en groei van een bedrijf brengt altijd verandering. Het omgaan met verandering en mensen is het belangrijkst. Daarom bieden wij expertise en coaching op deze gebieden als u met ons samenwerkt.

RESULTATEN

Als u serieus bent om zo veel mogelijk klanten in de EU te bereiken met uw fantastische oplossingen en u uw leiderschap en uw bedrijf wilt bemachtigen, neem dan contact op vandaag.

NEEM CONTACT OP

Contacteer ons

wij werken wanneer u werkt

Tel: +32 497 573 670 
Email: info@businessdevelopment.be

Bezoek ons kantoor

wij ontmoeten graag mensen

Gwijde van Dampierrestraat 5
BE-8820 Torhout
Belgium, Europe